Anläggningsavgift Ingelsta

ANLÄGGNINGSAVGIFT 2019 för ridhus och ridbana, Ingelsta:

PERSONLIG    1000:-/helår               600: -/halvår

FAMILJ          1300: -/helår           800: -/halvår

(Helår = 1/1-31/12, halvår = 1/1-30/6 eller 1/7-31/12)

Avgiften insättes på Bg 5827-9316, alt. swishas till 123 339 65 12.

Om du inte får plats med din information om betalningen, skicka ett mail till This is a mailto link

För att lösa anläggningsavgift hel-/halvår måste du vara medlem i ÖSLR.

Obs! Anläggningsavgiften är personlig, och gäller per ryttare. Är ni fler som rider samma häst måste varje ryttare lösa egen avgift (gäller ej familj).

Familj namnger vilka som ska rida. Som familj räknas personer som är skrivna på samma adress.

Avgift kan också erläggas per timme;

50 kr/ekipage för medlemmar i ÖSLR, 100 kr för den som inte är medlem.

Betalas till Kick eller läggs i ÖSLR:s postlåda i ridhuset, beroende på vilken tid man rider.

Du kan också betala till klubbens swishnummer: 123 339 65 12.

Bokning av ridhus/ridbana:

Både ÖSLR-medlemmar och stallets gäster kan boka ridbanan alla tider, och ridhuset vardagar fram till kl. 15.

Ridhuset kan övriga tider bokas enligt uppgjort schema:

Stallet tis, tor, lör 15-21, sön 8-15

ÖSLR mån, ons, fre, sön 15-21, lör 8-15.

Ridhuset bokas fr.o.m. 181112 online på denna sida:

Bokning av ridbanan görs tills vidare i pärm i ridhuset.

ÖSLR kan boka anläggningen för tävlingar och andra arrangemang, oavsett tidpunkt.

Du som bokar tid i ridhuset/på ridbanan, läs detta först:

Man kan vara max fyra hästar samtidigt i ridhuset.

Vill man vara ensam måste man boka enskild ridning, vilket kostar 100 kr/tim utöver anläggningsavgift/stallplats. Läggs i lådan vid läktartrappen om det är ÖSLR-tid eller lämnas till Kick om det är stallets tid.

OBS! Enskild ridning kan EJ bokas vardagskvällar efter 16.00!

Longering/tömkörning är ej tillåtet när fler hästar befinner sig i ridhuset.

Bokning av enstaka timme (50 kr för medlemmar i ÖSLR, 100 kr för icke medlemmar) betalas till Kick, om det är stallets tid, och till ÖSLR övriga tider (till bg/via swish).

Stallryttare bokar ej på ÖSLR-tid (om man inte löst anläggningskort/betalar per timme) och ÖSLR-ryttare bokar ej på stalltid!

Finns det plats kan man dock rida på annans tid.

Ridbanan kan bokas alla tider.

Hänsyn ska tagas till pågående lektion, endast en lektion kan bokas per tidpunkt, flera kan dock rida.

Skriv ditt namn i rutan för aktuell tid.

ÖSLR har rätt att boka alla tider för sina tävlingar och andra arrangemang.

Allt hindermaterial/övrigt material tillhör ÖSLR, och får endast användas av medlemmar i ÖSLR. Var och en ställer tillbaka allt material på rätt plats efter användning, hinder o dyl. får aldrig lämnas kvar framme!

Om något händer eller något går sönder så meddela vänligen detta till någon i styrelsen, eller maila This is a mailto link

Mocka efter din häst!

Rökning i ridhuset förbjudet!

Visa respekt och tag hänsyn till varandra, och, framför allt; prata med varandra om något är oklart!

Uppdaterad: 01 JAN 2018 19:50 Skribent: Regina Ericson

Kontakt:

This is a mailto link

Hjälp oss att samla kvitton från City Gross! ÖSLR får 1 % av det totala kvittobeloppet. Det låter inte mycket, men många bäckar små.... Låda att lägga kvitton i finns i klubbstugan på Ingelsta.

1975175_677869465587985_802951411_n

vi_utv_ani_ny